Want You So Terribly

I want to live inside your delicate bones, melt into you like a second skin.

I want to love you so terribly…

 

[nemu di tumblr orang. it got me:mrgreen: ]

13 thoughts on “Want You So Terribly

  1. Tapi yo, kenapa orang itu “I want to love you so terribly…”? maksudku ga ada yang ngelarang kan buat “loving” someone, kok dia cuma “Want” aja yak?😀

    • nggak loh, om. ini tu tentang cara. orang itu pengen mencintai orang yg dia pengen cintai dengan cara ini… *nahlohtambahribet*😆

      err… gimana ya, maksudnya tu, dengan cara inilah ia ingin mencintai, yaitu dengan menjadi satu dengan objek kecintaannya. saking besarnya hasratnya untuk mencintai, dia gak mau sekadar mencintai saja, dia mau hidup dalam diri orang yang dicintainya.

      *lahkokmasihribetaja* =)) =))

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s